Contact

Heb je een vraag over de ecoscooter, een klacht of een probleem met de levering van jouw scooter? Neem dan contact op met onze klantenservice via e-mail op ecoscooter@roularta.be.

FAQ

Hieronder verzamelden we antwoorden op de meest gestelde vragen.

Hoe monteer ik de ecoscooter?

Heel eenvoudig. Je maakt de ecoscooter rijklaar door het zadel en de voetsteunen te monteren. Vouw de stuurpen open en plaatst deze in de correcte positie. Bevestig het spatbord. De uitleg vind je ook in de meegeleverde gebruiksaanwijzing. Bekijk hiervoor het instructiefilmpje.

Hoe laad ik de batterij op?

Sluit de adapter aan op het stopcontact en verbind met de laadpoort op de ecoscooter. Eenmaal het lampje groen kleurt, is de batterij volledig opgeladen. De laadtijd bedraagt 4 uur. Gebruik enkel de bijgeleverde adapter voor het laden van de ecoscooter, en gebruik de adapter niet om andere toestellen op te laden. Let op, je mag de batterij niet langer dan 6 uur opladen en laad niet op zonder toezicht.

Hoeveel weegt de ecoscooter?

14 kilogram. De ecoscooter is licht, compact en opplooibaar. Hij is gemakkelijk draagbaar en mee te nemen in de auto en/of op de trein en past perfect in een kleine kofferbak.

Hoeveel gewicht kan de ecoscooter dragen?

Het maximum draagvermogen is 120 kilogram.

Hoe kan ik een ecoscooter bestellen?
De ecoscooter is te koop via de webshops van Roularta Media Group. Volg de instructies op de webshop.

Voor levering via de koerierdienst OnTime betaal je € 9,95 portkosten per zending.

Wat is de levertermijn?

Na ontvangst van jouw betaling wordt je ecoscooter binnen de week geleverd via de koerierdienst OnTime op het adres dat aangegeven werd bij de bestelling. U ontvangt de dag voor levering een email.

Waar kan ik terecht bij een technisch probleem?
Neem bij problemen, eerst contact op via het telefoonnummer +32 (0)51 59 11 99. Je zal dan telefonisch verder worden geholpen.
Contactadres: Metaalhandel Delrue nv. Ringlaan 49 8480 Ichtegem.
Hoe gebruik ik de ecoscooter?

Druk op de aan/uit-knop, zet één voet op een pedaal en draai aan de hendel aan het rechterhandvat.

Vermijd gebruik van deze elektrische scooter bij regenweer en rij uitsluitend op een droog wegdek. Berg de scooter na gebruik op in een droge ruimte.

Welke afstand kan ik afleggen met de ecoscooter?

De ecoscooter is een geschikt alternatief transportmiddel voor iedereen die een korte afstand moet overbruggen. Met een volle batterij kan je een afstand afleggen van 20 tot 25 kilometer.

Wat is de maximum snelheid?

De topsnelheid bedraagt 20 km/h.

Hoe retourneer ik mijn aankoop?

Wat als ik niet tevreden ben over mijn aankoop? Je hebt standaard 30 dagen retourrecht. Dit wil zeggen dat je binnen 30 dagen kan afzien van je aankoop en een restitutie kan krijgen. Als de ecoscooter niet aan je verwachtingen voldoet, kan je deze retourneren. Stuur hiervoor een e-mail naar ecoscooter@roularta.be en volg de verdere instructies.

Wat zijn de garantievoorwaarden?

Er geldt een garantie van 2 jaar op je ecoscooter. De meegestuurde zendnota of factuur geldt als aankoopbewijs.